Skip links

Керамика и цирконий

Керамичните и циркониеви коронки и мостове са изключително ефективни методи за възстановяване на зъбната функция и естетика.

Естетика, издръжливост и биосъвместимост

Керамични и циркониеви
коронки и мостове

В нашата дентална клиника предлагаме изработка на коронки и мостове от висококачествени материали, които се характеризират с изключителна здравина, естетика и дълготрайност.

Какви са предимствата?

Предимства на керамичните и циркониевите коронки и мостове

Керамичните и циркониевите коронки и мостове имат реалистичен външен вид, който наподобява естествените зъби, благодарение на техния цвят, текстура и нюанси, които се сливат отлично с останалите зъби.

Тези коронки и мостове са изключително здрави и издръжливи, като осигуряват стабилност и функционалност на зъбите за дълъг период от време.

Материалите, използвани за изработката на керамични и циркониеви коронки и мостове, са биосъвместими и не предизвикват алергични реакции или раздразнения на венците или други тъкани около зъбите.

Защо да изберете нас?

Нашите дентални специалисти разполагат с богат опит и компетенции в изработката и прилагането на керамични и циркониеви коронки и мостове.

Всеки случай се разглежда индивидуално, като се създава индивидуален план за лечение, който отговаря на Вашите уникални нужди и желания.

Използваме само висококачествени материали и най-новите технологии в областта на естетичната дентална медицина, за да гарантираме най-добрите резултати за нашите пациенти.

Издръжливост и естествена красота за Вашата усмивка

Очакваме Ви при нас, за да създадем Вашите нови естетични и дълготрайни конструкции!

Разгледай
Слайд