Skip links

Превенция и профилактика

Здравето на Вашите зъби и венци започва с редовната грижа и превантивните мерки, които помагат да се избегнат сериозни проблеми в бъдеще.

Редовни прегледи и професионална грижа

Защо превенцията е
важна?

Превенцията и профилактиката в денталната медицина са от съществено значение за поддържане на дългосрочното здраве на устната кухина. Редовните прегледи и правилната хигиена могат да предотвратят множество заболявания, включително кариес, гингивит и пародонтит.

Нашите превантивни услуги

Препоръчваме да посещавате нашата клиника поне два пъти годишно за професионален преглед и почистване на зъбите. Това ни позволява да откриваме и лекуваме проблеми в ранен стадий.

Професионалното почистване премахва зъбния камък и плака, които не могат да бъдат отстранени с обикновеното миене на зъбите. Това помага за предотвратяване на кариес и заболявания на венците.

Ние Ви обучаваме на правилната техника за миене на зъбите, използване на подходящи средства, както и съвети за поддържане на добра устна хигиена у дома.

Консултираме Ви за здравословна диета, която подпомага здравето на зъбите и венците. Намаляването на захарта и увеличаването на консумацията на калций и фосфор могат значително да подобрят здравето на Вашите зъби. 

Основата на дълготрайното дентално здраве

Заповядайте в нашата клиника за редовни прегледи и професионална грижа. Заедно можем да се погрижим за Вашата усмивка и да предотвратим бъдещи проблеми.

Разгледай
Слайд